Äntligen plusgrader!

Idag har det varit riktigt skönt väder. Soligt och plusgrader. Blåser lite väl mycket fortfarande men det fick ändå vara vårjacka på :) Fick bli årets första glass också. Den har jag tjatat om länge! Var inte det ultimata vädret, men var härligt att gå runt i det fina vädret och äta god glass :) Testade den nya Daimglassen med jordgubbssmak. Helt okej! :)
 
Vi åkte till Skåre idag för att laga bilen! Tog några timmar så fick bli lite sightseeing runt i byn. Tycker det är mysigt och gå runt och titta på alla hus och så. Var även där vi köpte glass. Alfred visade mig vart han hade jobbat förra sommaren och även vart han ska jobba nu i sommar. Har ju sett det förut, men fick se mer nu. Superskönt att ha en helt fungerande bil nu också! :) Värt pengarna helt klart! På vägen hem åkte vi till Coop forum. Köpte en spegel som kan hängas över dörren. Jättesmart och perfekt för oss som inte har så mycket plats att ha speglar på. Däremot kändes den inte så bra som vi först trodde, så får se hur vi gör. Man kanske vänjer sig. Spegeln var nämligen väldigt tunn och sen var den lite konvex, får se om vi kan gör den helt rak, annars får vi byta den! Man ser ju helt knäpp ut, precis som man ser ut i speglarna i lustiga huset på Liseberg.
 
Vi har planterat nya örter också, Fick bli basilika och rosmarin. Rosmarinen blir ny för oss, det har vi aldrig sått förut. Så det ska bli riktigt kul att testa! Om ett tag kommer vi så lite andra örter också! Älskar det :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0