Trust yourself. Create the kind of self that you will be happy to live with all your life

Tisdag idag och andra och sista dagen i skolan för den här veckan. Var obligatorisk redovisning och PPU (personlig professionell utveckling) lektion. Intressanta och roliga båda två :) Bästa dagen vår basgrupp haft också:) Är så glad för en av tjejerna i gruppen som idag sa att hon är gravid:) Ingen av oss har märkt något. Så hon kommer inte komma tillbaka i höst. Det är ju tråkigt för oss, men så himla kul för henne:) Åå, så otroligt kul verkligen! Älskar när man känner att en så snäll och fin människa ska ha barn:) Är så avis. Skulle också vilja vara med om det någon gång! Förhoppningsvis blir det så om några år :)

Utöver skolan var det ju en bra helg också. Stor fest på campus som var riktigt grym. Sen på söndagen blev det våffel och film mys hemma hos Johanna med Moa, Helena och Julia :) Trevligt :) Helgen som vi har framför oss också kommer bli riktigt rolig :) Moa fyller år, så vi är bjudna på födelsedagsfest hos henne:) Linnéa kommer hit i helgen också, så det ska bli kul att träffa henne:) Blandat med de roliga sakerna som händer, ska jag läsa en bok tills nästa tisdag. Men det ska nog gå bra:) Då har vi nästa obligatoriska seminarium. Mycket nu det sista. Vet nästan inte hur jag ska hinna, men på något sätt ska det allt gå. Bara att bryta ihop miljarder gånger och ta nya tag, antar jag?!

Nu tänkte jag kolla på sista avsnittet för säsongen på Once upon a time :) Kommer kännas grymt tomt utan det varje vecka. Får hoppas att det kommer fler säsonger :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0