Bilder från när Linn var här :)

Här kommer det lite bilder från veckan då Linn var här :) Vi hann med en hel del.
 
 
Vi grillade och åt god mat :)
 
 
Hungriga som bara den var vi! ;)
 
 
 
 
En av dagarna var vi nere vid Alstern och solade. Vi hade med oss lite fika och hade det mysigt. Vattnet var rätt kallt, så det blev bara att bada fötterna lite. Gaj var nog den som blev mest blöt ;)
 
 
 
 
 
 
 
Vi slängde ut lite godis åt Gaj i vattnet, så han fick något att göra medan vi andra solade. Eftersom han är så liten var det inte alls långt ut, men det är inte alltid så lätt som det ser ut. Han kom på till slut hur han skulle göra. Bra aktivering för honom! Trött som bara den var han efteråt också.
 
Love you to sweetie;)
 
 
Ser ut som han solar :) Gaj fyllde 10år under veckan som Linn var hos oss. Det firades med att vi sjöng för honom och att han fick extra god mat :)
 
 
En av dagarna gick vi på stan. Vi kollade i affärer, åt på Subway och hittade lite grejer. Jag köpte lite presenter till Alfred:) Jag och han firade 7 1/2 år tillsammans den 4/7 :)♥
 
Linn och Gaj♥
 
Var jätteroligt när Linn var här :) Är så härligt att umgås med henne. Kunna vara sig själv och prata om allt möjligt! Hoppas vi ses snart igen:)
 


Kommentarer
linn

saknar tiden tillsammans...vi måste vara mer<3

Svar: Ja det tycker jag också:) Vi kommer snart ner till Skövde igen och sen får du gärna komma upp hit någon mer gång! :)<3
Butterflychick

2012-11-10 @ 20:44:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0