Alltid är det något;)

Gårdagen var ju väldigt intressant kan man ju säga. I alla fall kvällen. Stod och kokade ägg, samt bakade bröd samtidigt. Var nästan helt färdig med bröden, de skulle bara in i ugnen. Vad hände då? Jo strömmen i hela lägenheten går. Alfred ringde något SOS nummer när det gäller lägenheterna här och tydligen hade strömmen gått i hela området. Så det var svart överallt. Haha, först hade vi problem med vattnet förra året och nu strömmen, vad händer här näst?

Alla lysen släcktes, tv:n stängdes av, ugnen stängdes av, ja precis allt. Alfred stod och diskade också, så vi såg ingenting någon av oss. Som tur var, var det ändå rätt ljust ute. Hade ju varit mycket värre om det var höst/vinter. Vi löste problemet med bröden i alla fall, med att åka hem till Oskar. Där lånade vi hans ugn och gräddade bröden. Som tack för besväret fick han några tekakor av oss:) När jag och Alfred kom hem sen, hade strömmen kommit tillbaka, så det var ju skönt. Blev att vi avslutade dagen med mysig middag bara jag och han:) Tända ljus, åt färskt bröd och gjorde räkmackor, samt drack vitt vin, mumma kan jag lova :)

Idag har det varit en bra dag än så länge:) Städat hela lägenheten, väldig behövligt, inget roligt att göra, men gött som fasen när det är gjort. Solen skiner som bara den också, vilket känns härligt:) Ska ut och gå med Alfred och Gaj snart:) Efter det bär det av ner till stan för att äta på Kebabhouse med vänner:) Ska bli jättetrevligt:) Har aldrig ätit där heller, så det ska bli intressant och se hur det är där:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0