Mys!

Har hunnit med en del sen jag skrev senast:) Har bakat bröd, fast lägger upp receptet imorgon, för limporna ska ligga i kylen över natten, så ska gräddas färdigt imorgon. Så då får ni se hur det blev:) kanske blir nygräddat bröd till frukost?! Mums, vore väldigt gott och lyxigt!

Vi var ner i förrådet och skulle hämta upp skorna och jackorna. Vi hittade Alfreds vinterjacka, men ingen mer jacka:( Förstår inte vart min är någonstans:( Frågade min ena syster också om den kanske var hos dem, men nepp:( Så får verkligen åka ner på stan någon dag och kika på det, för nu börjar det bli akut! Fick ha min fliströja under vårjackan. Men det är ju inte så optimalt precis. Varmt var det ju och rätt okej, men såg ju ut som ett korvskinn, inte så smickrande kanske:P

I affären hittade vi lite godsaker i alla fall:) Köpte två olika teer, så ska bli spännande att smaka i alla fall ett av dem idag:) Passar bra nu, för just nu fryser jag som en tok! Hittade även en ny chipssmak som fick följa med hem:) Dem ska jag njuta av i helgen:) Hittade även ett nytt bröd som WASA lanserat. Köpte ett bröd av dem för någon vecka sen och det brödet var jättegott, så hoppas att detta är det också:) Inte så smart kanske att köpa bröd när jag precis bakar två limpor, men har ju en frys. Gäller ju bara att trycka in det som ska frysas, har inte allt för generöst med plats. Halva frysen är ju fylld med bär från mormor, även saft och äppelmos, restrerande är mat och vi har ingen stor frys, så det är därför det kan bli kaos ibland. Det värsta är att vi egentligen behöver frosta av frysen, men det lär väl inte hända än på ett bra tag:P


De luktar så himla gott:) Hoppas innerligt att de är mumsigt goda:)


Nya brödet från Wasa:) Finns massa olika varianter som har lanserats nu:)


Mums mums muuuums!:)


Fina blomman:)

Hittade även en urfin blomma i affären när vi var där:) Hade egentligen inte planerat att köpa någon, men tyckte den var så fin, så blev ett litet impuls köp. Har ni hört någon som impuls köpt blommor någon gång? Inte jag i alla fall. Hittade en jättefin kruka också:) Den har en ljuslila ton, jättefin är den:) Syns nog inte tyvärr på bilden, men nu har vi blommor så det räcker ett tag:) Nu kan dem ju inte dö i alla fall! Nu har vi ju så många, så nu kommer vi nog inte glömma att vattna dem. Hoppas jag;)

Har pratat mycket med syster Linn idag på skype:) Väldigt roligt måste jag säga:) Inte så ofta som vi pratar med varandra, men när vi gör det så är det kul:) Spelade wordfeud samtidigt också:P Nu har även hon börjat med det, så nu har jag en till vän där;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0