Falukorv på spännande vis!

 
 
 
 
 
4 portioner
 
400g falukorv
1 gul lök
2 tomater
Smör
2 1/2 dl grädde
1/2 tsk salt
2 msk dill
3 msk riven färsk pepparrot
 
 
  • Skär falukorven i skivor. Skiva sedan löken. Skär också tomaterna i mindre bitar. Stek korven och löken i smör i en stekpanna.
  • När korven fått fin färg är det dags att hälla på grädden och salta. Lägg sedan i tomaterna, pepparroten och dillen. Låt alltsammans koka i några minuter.
  • Servera med kokt potatis och rivna morötter.
 
- Detta var mycket godare än vad vi trodde det skulle vara. Riktig smarrig vardagsrätt. Med ett glas mjölk till blir rätten fulländad!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0